Sorteren op
5610_GROUPED_
Brosse bodem met een laagje banketbakkersroom en verse aardbeien.
5810_GROUPED_
Afhankelijk van het seizoen kan de samenstelling van het fruit verschillen ten opzichte van de foto.
5800_GROUPED_
Afhankelijk van het seizoen kan de samenstelling van het fruit verschillen ten opzichte van de foto.
5820_GROUPED_
Afhankelijk van het seizoen kan de samenstelling van het fruit verschillen ten opzichte van de foto.
5180_GROUPED_
Afhankelijk van het seizoen kan de samenstelling van het fruit verschillen ten opzichte van de foto.
5150_GROUPED_
Een heerlijke appeltaart met amandelspijs en stukjes appel.
5000_GROUPED_
Limburgse rastervlaai met een heerlijke vulling van abrikozen.
5010_GROUPED_
Onze dichte appelvlaai met deksel. Afgewerkt met grove suiker.
5130_GROUPED_
Lekker zoet/bros linzedeeg met een vulling van abrikozen. gedecoreerd met grove suiker en gebruineerde amandeltjes.
5140_GROUPED_
Lekker zoet/bros linzedeeg met een vulling van kersen. gedecoreerd met grove suiker en gebruineerde amandeltjes.
5105_GROUPED_
Een gistbodem heerlijke gevuld met appels en rozijnen, afgewerkt met gesuikerde korstdeeg.
5110_GROUPED_
Een kersenvlaai met een deksel van korstdeeg gedecoreerd met poedersuiker.