Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  RSS

  Nieuws

  Vanaf 1 oktober hoort Bakkerij Mennens bij de Bakkerij Voncken familie.
  Bakkerij Voncken opent haar langverwachte Flagshipstore aan de Rodaboulevard te Kerkrade
  De laatste ontwikkelingen omtrent onze nieuwbouw!
  Het smakelijkste cadeau om te geven!
  Met trots hebben wij vandaag onze winkel op de Saroleastraat 33 in Heerlen Centrum geopend!
  Met trots hebben wij vandaag onze winkel in de Brusselse Poort te Maastricht geopend!
  Wij zijn trots te mogen mededelen dat wij vandaag m.b.v. wethouder Wiermans van Kerkrade de eerste schop in de grond hebben mogen zetten, voor onze nieuwbouw naast ons huidige pand aan de Wiebachstraat in Kerkrade.
  Wie kent het schitterende natuurgebied Terworm niet van het bekende landgoed Ter Worm dat al sinds jaar en dag een begrip is in de regio. Echter heeft deze parel in Zuid-Limburg veel meer schoonheid, die je sinds dit jaar zelfs kunt proeven. In de zomer van 2021 is landbouwer Bart Huijts begonnen met het oogsten van graan dat in samenwerking met Bakkerij Voncken is ontwikkeld. Vanaf april gaat Bakkerij Voncken van dit graan een nieuw streekproduct op de markt brengen genaamd ‘Het Genot van TerWorm’.
  Vandaag 1 juni hebben wij met trots onze 2de winkel in Maastricht geopend. Het adres is Calvariestraat 60 in het centrum van Maastricht. En daarmee staat de teller van onze winkels inmiddels op 22.
  11 jan 2021 Lijnbrood
  Lijnbrood is heerlijk brood met een fiks verlaagd koolhydraatgehalte, het bevat maar liefst 47% minder koolhydraten dan standaard volkoren-zadenbrood.
  Categorieen