Zoek

Meest gestelde vragen

Bezorgen jullie ook aan huis?
Absoluut! Wij bezorgen in de regio Parkstad, Nuth, Gulpen en Vaals al vanaf € 19,99. De bezorgkosten zijn op dit moment verlaagd
om onze klanten ook tijdens de strijd tegen COVID-19 te voorzien van onze heerlijke producten. De bezorgkosten bedragen in deze regio slechts € 5,95.


Hebben jullie ook lactose en/of glutenvrije producten in jullie assortiment?
Er komt steeds meer vraag naar deze producten. Van heerlijk gebak, tot bijzonder brood. Het is allemaal gemakkelijk te bestellen in onze webshop.


Hebben jullie informatie over de ingrediënten en allergenen van jullie producten?
Onder al onze producten treft u in de webshop de ingrediëntspecificatie en de allergenen aan. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact opnemen met de bakkerij of onze winkels.


Tot hoe laat kan ik een bestelling plaatsen voor de volgende dag?
U kunt uw bestellingen maar liefst tot 18:15 uur plaatsen in onze webshop. De bestelling wordt indien gewenst de volgende dag bezorgd of staat voor u klaar in een van onze winkels. Bestellingen voor zondag dienen vrijdag voor 18:15 uur geplaatst te zijn!


Maken jullie ook taarten naar wens van de klant?
Jazeker! Neem een kijkje bij ‘Onze Taarten’ en doe inspiratie op! Honderden taarten, volledig naar wens gemaakt. Van groot tot klein, van wit tot rood, van elegante bruidstaart tot superhelden taart, niets is te gek!

Maak snel een afspraak via de taartenpagina