Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  Chocolade bestellen bij Bakkerij Voncken in Maastricht

  Naast uitstekend brood en banket kunt u bij Bakkerij Voncken in Maastricht ook overheerlijke chocolade kopen. In 2020 hebben wij Chocolaterie Noir opgericht. Hier kunt u heerlijke chocolade bestellen voor verschillende gelegenheden. Het is zelfs mogelijk om de chocolade te laten personaliseren als perfect cadeau voor uw geliefde, familie of collega’s.

  Handgemaakte chocolade uit onze chocolaterie

  Al onze chocoladeproducten zijn handgemaakt van 100% Callebaut Chocolade. Wij onderscheiden ons met onze ambachtelijke producten, van prachtige bonbons tot heerlijke chocolade taarten tot ware kunstwerken, passend bij het seizoen. Denk hierbij aan paaseieren en paashazen rondom Pasen, aan hartvormige chocolade voor Valentijnsdag en aan letters voor Sinterklaas. Of wat denkt u van een gezellige high tea met heerlijke bonbons? Zo kunt u samen genieten van de kwaliteit van Bakkerij Voncken.

  Ons motto is: ‘passie maakt het verschil’. Door de passie voor ons vak garanderen wij dat u heerlijke, kwalitatief hoogstaande chocolade bestellen kan. Door een passie voor onze klanten werken wij hard om alle klanten van een geschikt product te voorzien. Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt, neem dan vooral contact met ons op. Wij kunnen dan, samen met u, kijken of wij een geschikt product kunnen maken.

  Chocolade bestellen

  Via onze website kunt u een uitgebreide selectie chocolade vinden en direct bestellen. Kiest u voor een reep met een lekkere topping, een luxe verpakking bonbons of voor een prachtige chocoladetaart? Als u graag langs wilt komen in onze chocolaterie om de producten met eigen ogen te zien, dan is dit natuurlijk mogelijk. Onze medewerkers zien u graag en zullen u helpen om het perfecte chocoladecadeau uit te zoeken.

  Contact met Bakkerij Voncken

  Wilt u uw geliefden of collega’s verrassen met een chocoladecadeau? Kies dan voor de ambachtelijke chocolade van Bakkerij Voncken! U bent altijd van harte welkom in een van onze winkels in Maastricht of in de omgeving. Als u een vraag heeft of een idee met ons wil overleggen, kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.