Zoek

Blog

Taarten

Onze taartspecialisten creëren voor elke gelegenheid de mooiste taarten voor u.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, maak dan een afspraak.

Taarten kunnen iets afwijken van het getoonde voorbeeld.

 

...
Klantenpas
Klantenpas

Hoe werkt de klantenpas?

Bij elke aankoop die u bij Brood en Banketbakkerij Voncken doet, laat u uw klantenpas zien. Via de barcode op de achterzijde van het pasje wordt uw klantennummer gescand. Op deze manier worden uw aankopen via ons puntensysteem bijgehouden. Op uw kassabon ziet u wat uw punte...

Chocolaterie Noir

 

Vanaf 1 Februari 2020 zijn wij de gelukkige eigenaar van Chocolaterie Noir. Hier kun je terecht voor overheerlijke karamel truffels, exclusieve bonbons en handgemaakte chocolade specialiteiten. Alles uit eigen huis en van de allerbeste kwaliteit chocolade.  

 

Chocolaterie Noir is een merk ...

Desem Specialist
Desem Specialist

Brood met een verhaal

Tussen al onze met passie en vakmanschap gemaakte broodsoorten, nemen onze desembroden een bijzondere positie in, want in plaats van het gebruikelijke bakkersgist, rijst ons desembrood door middel van zuurdesem. Dit maakt ons brood heerlijk luchtig maar toch stevig en geeft he...

Lunch- Ijscafés
Lunch- Ijscafés

Sinds de oprichting op 1 april 1907, hebben wij ons vol overgave en passie uitsluitend toegelegd op het bakken van diverse soorten vers brood en het maken van heerlijke banket specialiteiten. Echter sinds 2016 richten wij ons tevens sterk op “beleving” van de door ons aangeboden producten. De Gastro...

Winkels
Winkels
Tips
Tips

Brood versieren doe je zo!

Spelen met eten kan soms zóó leuk zijn! Het leuks is het natuurlijk om er een wedstrijdje van te maken! ;-) 

Brood verpakken

Om je brood zo lang mogelijk vers te houden, kun je het het beste in een plastic zak bewaren. Die plastic zak berg je vervolgens op in een afge...

Blog archief