Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten

  Bakkerij Voncken in Maastricht: proef onze passie voor brood en banket

  Wie als inwoner van Maastricht brood en banket koopt bij een bakkerij, mag er natuurlijk van uit gaan dat de bakker een grote passie heeft voor verse lekkernijen en brood. Goede bakkers verkopen producten die niet alleen voortreffelijk smaken, maar ook bereid zijn met hoogwaardige ingrediënten. Woont u in Limburg en bent u op zoek naar zo'n bakker? Dan bent u bij Bakkerij Voncken op de goede plek.

  Overheerlijk brood en banket & prachtige bruidstaarten en verjaardagstaarten

  Als gepassioneerde en ervaren brood & banketbakker staat Bakkerij Voncken voor overheerlijke broodjes, tal van voortreffelijk bereide taarten en diverse bakproducten met de best mogelijk ingrediënten. Bij onze bakkerij kunt u ook prachtige en heerlijke bruidstaarten bestellen of verjaardagstaarten laten maken.

  Bakkerij Voncken: een servicegerichte onderneming waar kwaliteit op nummer één staat

  Als ambachtelijke bakkerij in Zuid-Limburg kunnen wij als ervaren bakkerij bogen op meer dan 110 jaar ervaring in de branche. Met 22 winkels in de regio en een webshop zijn wij gemakkelijk vindbaar en kan er vanuit Maastricht centrum eenvoudig bij ons besteld worden. De meeste winkels zijn zeven dagen per week geopend. Naast deze servicegerichtheid, bij ons staan de wensen van de klant bovenaan, onderscheiden we ons ook op het niveau van kwaliteit. Bij het bakken van broden en het maken van banket en taarten houden we ons aan de strenge eisen voor de Nederlandse Voedsel Waren Autoriteit (NVWA) en proberen we zo duurzaam mogelijk te ondernemen.

  Meer weten of direct bestellen? Bekijk ons assortiment nu!

  Wilt u meer informatie, weten wat de mogelijkheden zijn of direct een bestelling plaatsen? Bekijk dan onze website, waar u ons assortiment kunt inzien. Graag tot ziens in een van onze filialen of online!